ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ για την Δράση: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2020 - 2021»

Σύμφωνα με την ανακοινωθείσα με αριθμ. πρωτ.:9549/16-7-2020 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων έτους 2020 – 2021 στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α., η οποία είναι ο διαχειριστικός φορέας του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα μόνο ηλεκτρονικά, https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2020/16072020_prosklisis_enarmonisi_ada.pdf .

Δικαίωμα υποβολής αίτησης, στην παρούσα Πρόσκληση έχουν οι μητέρες του ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενες και άνεργες.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης, στην παρούσα Πρόσκληση, oι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α., οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για τις κατηγορίες των θέσεων Β3 και Δ του Άρθρου 2 της πρόσκλησης .

Απαιτείται πιστοποίηση μέσω του συστήματος TAXISNET της Α.Α.Δ.Ε. αποκλειστικά με τους κωδικούς της αιτούσας για την υποβολή της Αίτησης, και αποκλειστικά με τους κωδικούς του ετέρου μέλους για την Συναίνεση.

 

Η χρήση του ίδιου κωδικού θα απαιτείται και για την πρόσβαση στις ειδικές εφαρμογές οποιασδήποτε άλλης ενέργειας (υποβολή ένστασης, ενημέρωση για το αποτέλεσμα της αίτησης/ένστασης, λήψη voucher, κ.ά.).

 

Η ΕΕΤΑΑ διασυνδέεται με το Κέντρο Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ) της ΓΓΠΣΔΔ για την άντληση στοιχείων και δικαιολογητικών από τα πληροφοριακά συστήματα της ΑΑΔΕ, του ΟΑΕΔ, του Μητρώου Πολιτών, ΕΡΓΑΝΗ, της ΗΔΙΚΑ ΑΕ κ.λπ.


Αν η άντληση των στοιχείων μέσω των διεπαφών δεν καταστεί δυνατή π.χ. λόγω μη ταυτοποίησης ή αν υπάρχει διαφωνία με τα επιστρεφόμενα στοιχεία, η αιτούσα υποβάλλει μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, με τη διαδικασία της επισύναψης αρχείου pdf (upload).

Η διαδικασία της επισύναψης δικαιολογητικού ακολουθείται και στην περίπτωση που δεν υπάρχει διεπαφή για την άντλησή του π.χ. πιστοποιητικά για τις αλλοδαπές ή τα Άτομα με Αναπηρία.

Η αίτηση συμμετοχής ολοκληρώνεται και θεωρείται υποβληθείσα όταν επιλεγεί η «Οριστική υποβολή αίτησης». Δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια εκ μέρους της αιτούσας.

Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή  με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Το Χρονοδιάγραμμα: Πρόσκληση -υποβολή αιτήσεων – Αποτελέσματα είχε ως εξής:

  1. Περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής Αιτήσεων συμμετοχής: 17/7 – 05/8/2020
  2. Περίοδος Επεξεργασίας Αιτήσεων: 06 – 12/8/2020
  3. Ανακοίνωση Προσωρινών Αποτελεσμάτων: 12/8/2020
  4. Ηλεκτρονική υποβολή Ενστάσεων :13- 17/8/2020
  5. Ανακοίνωση Οριστικών Αποτελεσμάτων: 20/8/2020

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τις πρώτες ημέρες υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλες/οι οι υποψήφιες/οι, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., παρατείνονται:

  1. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής: από τις 5/8/2020, στις 7/8/2020
  2. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: από τις 12/8/2020, στις 13/8/2020
  3. Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων: από 13/8 – 17/8, σε 14/8 – 18/8/2020, και ώρα 16:00.

 

Σημειώνεται ότι, οι ωφελούμενοι θα μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους (υπογραφή σύμβασης) στις δομές έως 02.09.2020.

 

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στην οποία βρίσκεται αναρτημένο όλο το ενημερωτικό υλικό και οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ για οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μέσα στον Αύγουστο θα βγει και η Δημόσια Πρόσκληση και θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το παράλληλο πρόγραμμα "ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ" που αφορά τα voucher που θα δοθούν για τους παιδικούς σταθμούς σε μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο. Τα voucher, για τους ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020 2021, θα είναι 180 ευρώ τον μήνα ενώ αναπροσαρμόζονται κατά 3.000 ευρώ τα ετήσια εισοδηματικά όρια για τη χορήγηση του voucher.

Ειδικότερα διαμορφώνονται στα 30.000 ετησίως μέχρι 2 παιδιά και αυξάνονται κατά 3.000 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί.

Παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε καθημερινά από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Στο Γραφείο της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους-Μυκηνών  (Τσώκρη 63, 1ο όροφο ), καθημερινά από 8:30 έως 13:30 και απόγευμα από 20:30 έως 22:30 θα παρέχεται βοήθεια προς τους ενδιαφερόμενους κατά τις ημερομηνίες του παραπάνω χρονοδιαγράμματος την περίοδο, για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης τους και  για τυχόν ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων, κατάθεση voucher, υπογραφή σύμβασης κλπ  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 27510-68574, για αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία και ασφάλεια σε όλους !!

 

 

Η Προϊσταμένη Δ/νσης Παιδικών Σταθμών

Μάρθα Κουργιαλά

ΤΕ Νηπιαγωγών /Α’

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ